Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPIŠTE NÁM

MY, z Humpolce, jsme se potkali s Honzou Dajčem, úplně náhodou ( ne u Kolína, ale u Pelhřimova), na jednom hudebním festivalu, kde jsme byli "za muzikanty", a potom ještě několikrát. Uběhlo několik měsíců, a dali jsme v lednu 2016 dohromady tuhle folkovou formaci.....a Honza byl najednou TY,  a my jsme pořád, a stále  MY. Po necelém roce hraní od nás Honza odešel, přejeme mu hodně štěstí a hlavně zdraví a mnoho dalších hudebních úspěchů. V současné době pokračujeme ve dvou, ale stále Ty a My a kdo ví, možná, že se někdy někde objeví jiný nebo jiná Ty, ale spíš náhodou než hledáním...........

TY a MY...folk z Vysočiny

 Eva Martincová - zpěv, kytara, cabasa

 Vláďa Martinec - zpěv, sólová kytara

 1--66-.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mottem hraní, našeho pořadu je: "ZPÍVÁNÍ DO TICHA"... zkrátka klidné, tiché, relaxační hraní no a my se

TĚŠÍME  NA VÁS, NĚKDE A NĚKDY.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Želivské folkování

(Eva a Vláďa Ty a My, 25. 3. 2018 14:07)

Ahoj Vlaďko a Pepo, děkujeme a jsme rádi, že jsme se již potkali osobně. ne jen na FB. Určitě to není naše poslední setkání v Želivě. Jak už jsme se o tom bavili, začínáme zde připravovat festival folk-country- trempská hudba a datum je již stanovený na 1. září. Tak doufáme, že se nultý, zkušební ročník podaří.
Ještě jsdnou dík, že jste přijeli.
Ty a My

Děkujeme

(Vlaďka, 24. 3. 2018 23:45)

Evo a Vláďo, děkujeme za krásný večer v Želivě v Obecní restauraci. Máte skvělé písničky, moc jsme si to užili, Vlaďka a Pepík

Jihlava

(Pavla, 13. 3. 2018 8:11)

Děkujeme za nádherný večer v Jihlavě v sobotu 10. března. Musíte přijet častěji a dát dopředu vědět. Máte skvělý výběr písniček a zahrané jak v originále. Jen některé texty jsme neznali, ale opravdu SUPER !!!!

Re: Jihlava

(Ty a My, 13. 3. 2018 18:23)

Pavlo děkujeme, za hezký komentář. Pokud budeme pozvaní a budeme mít volný termín, rádi přijedeme.
Ještě jednou díky a těšíme se na další setkání.
Eva a Vláďa.

Svařený sáně

(Zdena, 21. 12. 2017 22:14)

Dobrý večer, jsem mile překvapena, že Vás uslyším 26. prosince na Svařených sání v Humpolci, ale vůbec nejse na plakátech. je to prý pouze na facebooku. No možná že je to tak dobře, bylo by zaplněné celé náměstí. Už se těšíme Zdena a děkuji.

Re: Svařený sáně

(Ty a My, 22. 12. 2017 11:56)

Dobrý den Zdeno, děkujeme, že si přijedete poslechnout naše vystoupení, je pravda, že webovky trošku zanedbáváme a komunikujeme víc prostřednictvím facebooku, ale ty nejdůležitější akce jsou na webovky vloženy. Svařený sáně je taková rychlovka, byli jsme osloveni minulý týden, tedy již po vytisknutí plakátů, proto na nich uvedeni nejsme. Jen doufáme, že nám bude trochu přát počasí a že na tom pódiu neumrzneme. Děkujeme za přízeň, E&V Ty a My.

Horní Jelení

(Luděk Král - Dan Svratka, 3. 10. 2017 1:02)

Ahoj Oba, zdravím ze Svratky docela hezky Vám to hraje a někde bych rád zalej dal řeč a napsal si některé texty které jsem už zapomněl nebo které mi něco připomněli. Jak byla ta písnička od toho Kaladra - Víš nebo tak nějak. Máte někde písničky bylo to super. Jinak zalamuji palec a napište nějaké termíny hraní klidně i v týdnu když bude čas rád přijedu ahoj Dan

Re: Horní Jelení

(Ty a My, 5. 10. 2017 6:25)

Ahoj Dane,
moc nás těší, že se Ti naše vystoupení líbilo, je pravda, že některé akce, na které jsme pozvaní vůbec nedáváme na webovky. Tady jsou jen ty stěžejní. O akcích, jako byl třeba tento potlach, nebo narozeniny Tučňáka dáváme vědět většinou přes e-mail. kapelatyamy@seznam.cz nebo po FB.
Máme v listopadu v Kalištích u Humpolce hezkou akci s Jindrou Kejakem a další se připravují. Dane, sleduj naše webovky, najdi nás na FB nebo pošli e-mailovou adresu, rádi Ti vždy vše pošleme, včetně textů od Petra Kalandry.
Děkujeme a těšíme se na setkání, E&V Ty a My

Horní Jelení

(Luděk Král - Dan Svratka, 3. 10. 2017 1:02)

Ahoj Oba, zdravím ze Svratky docela hezky Vám to hraje a někde bych rád zalej dal řeč a napsal si některé texty které jsem už zapomněl nebo které mi něco připomněli. Jak byla ta písnička od toho Kaladra - Víš nebo tak nějak. Máte někde písničky bylo to super. Jinak zalamuji palec a napište nějaké termíny hraní klidně i v týdnu když bude čas rád přijedu ahoj Dan

Horní Jelení - potlach

(Honza, 1. 10. 2017 10:41)

Ahoj kamarádi, včera to bylo opravdu fajn, moc hezky vám to hraje. Děkujeme,že jste přijeli.
Honza - potlach Horní Jelení

pozdrav

(Jája, 10. 7. 2017 6:45)

Ahoj Ty a My, dík, že jste nádherně zahráli v Živanicích i přesto, že byla tak malá účast. Moc jsme si vaše hraní a zpívání užili.
Jája.

Re: pozdrav

(E&V, 11. 7. 2017 21:52)

Děkujeme, užili jsme si to vlastně všichni, i když se ze začátku zdálo, že se vůbec nebude hrát pódiově.
Ještě jednou dík E&V Ty a My

Re: Stvořidla

(Eva a Vláďa, 28. 6. 2017 17:57)

Moc děkujeme za pochvalu.Rádi si jezdíme na Svořidla zahrát a zazpívat s fajn lidičkama. E&V

Stvořidla

(Hana, 25. 6. 2017 12:59)

Dík za spestření večera na Stvořidlech, byli jste výborní ! Ani jsme netušili, že se tady objeví tak skvělí muzikanti .

Kutiny

(Trempíci z Kutin, 13. 6. 2017 18:00)

Ahoj ! Děkujeme za nádherné vystoupení vašeho dua u nás v Kutinách, byli jste super a bez vás by nebyla ta správná atmoška, pohoda a radost. A dík, že jste nechvátali a přidali ještě spoustu pěkných písniček.
Dík vaši Trempíci

Re: Kutiny

(E&V, 13. 6. 2017 19:38)

Ahoj kamarádi, moc nás těší, že se vám líbilo naše vystoupení. Byl to s vámi trempíky super den a rádi zase přijedeme!!

tiamo

(Václav Lukášek, usedlost Popelka art-abc@seznam.cz, 16. 5. 2017 15:42)

Ahoj rodino,
jak už jsem zmínil, starosta obce p. Zaňák souhlasí s koncertem v parku. Teď je na vás dohodnout termín. Zítra je tu J. Zeman, který disponuje zmíněným sálem s pódiem. Pokud vysloví souhlas, ozvu se.
Mladá ať pilně trénuje jak slíbila, aby mohla brzy vystupovat s vámi.
Přeji slunečné dny a inspiraci pro nové skladby .
Václav

Re: tiamo

(E&V, 26. 5. 2017 10:49)

Ahoj Václave, děkujeme a těšíme se na hraní v Popelíně
E&V Ty a My

Stvořidla

(Honza, 3. 4. 2017 10:53)

V sobotu Stvořidla, moc pěké hraní děkujeme, byli jste super
dík

Re: Stvořidla

(Eva a Vláďa, 4. 4. 2017 19:02)

Jsme moc rádi, že jste přisedli a že se Vám naše hraní líbilo!! Jen tak jsme si jeli zahrát a posedět na Stvořidla a užívali si krásný, jarní, slunný den a Vaše pochvala za naše hraní byla třešničkou na dortu. Ještě jednou díky. E & V.